Vi ønsker at skabe den bedst tænkelige skole for alle børn og unge

Se Gammelgaardsskolens præsentation her:

Folkeskolereformen

Herunder informationer om folkeskolereformen (FSR), bl.a.  lektionsfordelingsplanen og eksempler på elevskemaer.

Skemaeksempler    Faktakort om FSR    Lektionsfordelingsplan   Informationsbreve   Power Point om FSR fra informationsaften

• Susanne Madsen den 25-08-2015
    Skolefoto

Datoen for omfotografering er blevet flyttet, da fotografen er forbindret i at komme den 4. september.
    Omfotografering bliver i stedet for den 11. september.

Susanne Madsen
  • Susanne Madsen den 17-08-2015
    Skolofoto

Så er det tid til fotografering. Det sker den 24.-28. august 2015. Skemaet vedhæftet.

Omfotografering bliver fredag den 4. september 2015 om formiddagen.

Gammelgaardsskolen

Susanne Madsen

• Susanne Madsen den 14-08-2015
    Center for Familieudvikling starter nye børnegrupper for børn med skilte forældre i Aarhus fra mandag den 31. august 2015 - fra lokaler i Søndergade 10, 2. sal, 8000 Aarhus C (Strøget).

Tilbuddet gælder for børn i alderen 6-16. I den eneklte gruppe, vil der dog ikke være større aldersspredning end 2-3 år.

Der vedhæftes en flyer om tilbuddet og der kan læses mere herom på hjemmesiden www.familieudvikling.dk.

Skilsmissetallet blev rekordhøjt i 2014 og der er rigtig mange skilsmissebørn, der har brug for et frirum til at komme til udtryk med, hvordan de har det med forældrenes skilsmisse, dele og lytte til andre børns lignende oplevelser. Center for familieudvikling har stor erfaring med afholdelse af samtalegrupperne.

Mange hilsner
    Birgitte Dejgaard